Mersin Erdemli Arpaçbahşiş Bahçelik Tatil Sitesi

Mersin Erdemli Arpaçbahşiş Bahçelik Tatil Sitesi

Mersin Erdemli Arpaçbahşiş bölgesinde bulunan Bahçelik Tatil Sitesi Akdeniz’in atmosferini ve doğasını yakından keşfetmek isteyenler için ideal bir sitedir.

Geniş yeşil peyzajı ve denize yakın konumlanması ile tatil severler için en iyi seçenektir.

BAHÇELİ TATİL SİTESİ villa tarzındaki 4 katlı yapısı ile şık ve konforlu bir sitedir. Ayrıca denize ve anayola yürüme mesafesindedir.

BAHÇELİ TATİL SİTESİ içerisinde araç otoparkı, geniş peyzaj, voleybol oyun alanı, barbekü alanı, site görevlileri bulunmaktadır. En önemlisi aktif yönetim ve 7/24 güvenlik hizmeti mevcuttur.

Ayrıca geniş kumulu ve plajı bulunmaktadır. Bu sayede sizlere keyifli bir tatil sunmaktadır.

BAHÇELİ TATİL SİTESİ çevresinde zincir marketler, manav, kasap, semt pazarı, sağlık ocağı bulunmaktadır.

Ayrıca deniz kıyısında yürüyüş yapabileceğiniz sahil bandı bulunmaktadır.

BAHÇELİ TATİL SİTESİ merkezi konumu ve denize yakın oluşu ile hem tatil severler hem de gayrimenkul yatırımcıları için ilgi odağı halindedir.

Ayrıca Erdemli şehir merkezine 6.3 km Mersin Şehir merkezine 35 km uzaklıktadır. Ulaşım ağı gelişmiş ve kolay ulaşılabilir konumdadır.

Sonuç olarak sizde BAHÇELİK TATİL SİTESİNDEN daire sahibi olmak isterseniz satılık ve kiralık portföylerimiz için Vip Gayrimenkul uzman kadrosu ile iletişime geçebilirsiniz.

Misyonumuz kalite ve güvenilir gayrimenkul alım satımlarında siz değerli yatırımcılarımıza doğru yatırım imkanı sunmaktır.

DANIŞMAN İLE İLETİŞİME GEÇMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

03245577504

Paylaş