Mersin Erdemli Ayaş Denize Sıfır Doğrusöz Sitesi

Mersin Erdemli Ayaş Denize Sıfır Doğrusöz Sitesi

Mersin Erdemli Ayaş bölgesinde bulunan Doğrusöz Sitesi masmavi denize sıfır konumlanmış villa tarzındaki lüks yapısıyla ön plana çıkmaktadır.

Ayaş beldesi Akdeniz’in en temiz koylarına sahip bölgelerden birisidir. Ayrıca zengin tarihi dokusu ve doğası ile turistik ilgi odağı halinde olan bir bölgedir.

Hem tatil severler hem de gayrimenkul yatırımcıları için göz bebeği konumdadır.

DOĞRUSÖZ SİTESİ dublex daire yapılarından oluşmaktadır. En önemlisi sizlere dağ ve deniz manzarasını birlikte sunmaktadır. Ayrıca bölgenin en köklü nezih sitelerinden birisidir.

DOĞRUSÖZ SİTESİ içerisinde geniş yeşil peyzaj, araç otoparkı, barbekü alanı, çocuk oyun alanı, site görevlileri ve aktif yönetim bulunmaktadır. En önemlisi 7/24 güvenlik hizmeti mevcuttur.

Ayrıca siteye ait özel plaj, şezlong, şemsiyeler ve iskele bulunmaktadır. Bu sayede konforlu ve keyifli bir şekilde tatilinizi yapabilirsiniz.

DOĞRUSÖZ SİTESİ çevresinde balık restaurantları, marketler bulunmaktadır. En önemlisi ulaşım ağı gelişmiş kolay ulaşılabilir bir mevkidir. Ayrıca anayola ve denize yürüme mesafesindedir.

DOĞRUSÖZ SİTESİ Erdemli şehir merkezine 10 km Mersin şehir merkezine ise 40 km mesafededir.

Yaz kış rahatlıkla konaklayabileceğiniz bir lokasyona sahiptir.

SONUÇ OLARAK SİZDE DOĞRUSÖZ SİTESİNDEN DAİRE SAHİBİ OLMAK İSTERSENİZ SATILIK VE KİRALIK PORTFÖYLERİMİZ İÇİN VİP GAYRİMENKUL UZMAN DANIŞMAN KADROSU İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

MİSYONUMUZ KALİTE VE GÜVENİLİR GAYRİMENKUL ALIM SATIMLARINDA SİZ DEĞERLİ YATIRIMCILARIMIZA DOĞRU YATIRIM İMKANI SUNMAKTIR.

DANIŞMAN İLE İLETİŞİME GEÇMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

03245577504

Paylaş