Mersin Erdemli Tömük Denize Sıfır Tömük Tatil Sitesi

Mersin Erdemli Tömük Denize Sıfır Tömük Tatil Sitesi

Mersin Erdemli Tömük bölgesinde konumlanan Tömük Tatil Sitesi Akdeniz’in masmavi sularına sıfır konumlanmış villa tarzı yapısıyla ön plana çıkan lüks bir tatil sitesidir.

Ayrıca bölgenin en prestijli yapıları arasında yer almaktadır.

Tömük bölgesi dağ ve deniz manzarası ile iç içe olan bir bölgedir. Ayrıca tatil severler ve gayrimenkul yatırımcıları için gözde bir bölgedir.

TÖMÜK TATİL SİTESİ D-400 karayolunun sahil mevkiinde konumlanmıştır. Ayrıca ulaşım ağı oldukça gelişmiş ve kolaydır.

TÖMÜK TATİL SİTESİ içerisinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, geniş bakımlı peyzaj, çocuk oyun parkı, kamelya, barbekü alanı ve araç otoparkı bulunmaktadır.

Ayrıca site görevlileri, aktif yönetim ve 7/24 güvenlik hizmeti mevcuttur. En önemlisi siteye ait özel plaj, şezlong ve şemsiyeler mevcuttur. Bu sayede tatiliniz keyifle yapma imkanı sunmaktadır.

Ayrıca sahil kıyısında trafiğe kapalı yürüyüş bandı bulunmaktadır.

TÖMÜK TATİL SİTESİ çevresinde zincir marketler, cafeterya, restaurant, pişirim fırını, manav, kasap, semt pazarı bulunmaktadır. Ayrıca sağlık ve eğitim imkanlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

TÖMÜK TATİL SİTESİ Erdemli şehir merkezine 9 km, Mersin şehir merkezine ise 30 km uzaklıktadır. Ulaşım ağı oldukça gelişmiştir. Ayrıca yaz kış konaklayabileceğiniz bir lokasyona sahiptir.

SONUÇ OLARAK SİZDE TÖMÜK TATİL SİTESİNDEN DAİRE SAHİBİ OLMAK İSTERSENİZ SATILIK VE KİRALIK PORTFÖYLERİMİZ İÇİN VİP GAYRİMENKUL UZMAN DANIŞMAN KADROSU İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

MİSYONUMUZ KALİTE VE GÜVENİLİR GAYRİMENKUL ALIM SATIMLARINDA DOĞRU YATIRIM İMKANI SUNMAKTIR.

DANIŞMAN İLE İLETİŞİME GEÇMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

03245577504

Paylaş